Hotelijerstvo, Turizam, Gastronomija, Menadžment, Ekonomija

American Dream sarađuje sa velikim brojem sponzorskih agencija, pa samim tim smo u mogućnosti da ispunimo svaku želju kandidata što se tiče lokacije i poslodavca.

American Dream sarađuje sa više od 400 poslodavaca širom Amerike, a samim tim smo u mogućnosti da ponudimo baš pravu praksu za Vas.

American Dream radi sa najvećim sponzorima za prakse u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva.

Mnogi polaznici koji su učestvovali na našim programima stručne prakse, danas su jedni od lidera u industriji. Mnogi naši bivši studenti su trenutno na pozicijama rukovodećih kadrova najvećih svetskih lanaca hotela, kako kod nas, tako i širom inostranstva.

Nakon uspešno obavljene prakse, svakom kandidatu će biti dodeljena diploma o stečenom znanju i veštinama. Date diplome su izuzetno cenjene, kako kod nas, tako i u inostranstvu.

prijavite se
Agencija posluje samo sa najekskluzivnijim poslodavcima
American Dream sarađuje samo sa najeminentnijim i najboljim objektima iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva, i to:
Obaveze prema agenciji

Koje su cene:

Agencija nudi opcije:

 • Full Placement Programa– gde agencija i sponzor pronalaze posao i smeštaj
 • Self Placement Programa – gde kandidat sam pronalazi poslodavca i smeštaj

Po potpisivanju ugovora, kandidat uplaćuje iznost od 15.000 RSD na račun agencije American Dream u ime prijave na Program. Dati iznos je nerefundabilan.

Program se može platiti na više načina, a agencija odlučuje da li je kandidat pogodan za datu vrstu otplate programa. Postoji mogućnost za otplatu 30%-70% Programa tokom boravka u Americi, a sve vrste otplata su bez posredstva banke, ali agencija takođe nudi mogućnost beskamatnog kredita.

Full Placement opcija:

 • CENA PROGRAMA:

Cene programa variraju od odabira sponzorske agencije. Za listu cenovnika svih sponzorskih agencija pošaljite upit na office@internship-in-usa.com

Cene se kreću od $2950 – $3350, a svi kandidati imaju pravo da otplate 30%-70% cene programa iz Amerike.

 

Self Placement opcija:

 • Treba se proveriti koji bi sponzor prihvatio datog poslodavca, a cene mogu da variraju od $2100 – $2600.

U cenu nije uračunato:

 • Za Full Placement opciju – OSIGRUANJE – plaća se $55 po mesecu boravka, plaća se pre viziranja, jer svaki kandidat mora da ima obezbeđeno zdravstveno osiguranja tokom trajanja programa (osiguranje je uračunato u Self Placement opciji)
 • SEVIS FEE – $220 i uplaćuje se ogranku Departmant of State pre viziranja
 • Taksa za vizranje u ambasadi – $160 i uplaćuje se američkoj ambasadi
 • Troškovi smeštaja i ishrane kandidata tokom programa
 • Troškovi avionske karte, života, kao i transporta kandidata tokom trajanja programa

U slučaju odustajanja od programa, sponzorska agencija zadržava sledeći iznos:

 • Kandidat mora da obavesti svoju agenciju o odustajanju od programa PRE zakazanog intervjua sa poslodavcem. Ako to ne uradi, kandidat će morati da plati $150.
 • Kandidat koji ne poštuje vremenska ograničenja će se smatrati da su odustali od programa I biće im naplaćeno u skladu sa statusom prijave.
 • Ako kandidat prihvati posao I onda odustane, pre izdavanja DS formulara, biće mu naplaćeno $350.
 • U slučaju nedobijanja vize, zadržava se $500.
 • Novac se ne vraća po dobijanju DS formulara, po dobijanju vize, po početku programa, pri gubljenju posla, i kandidat je u dužnosti da izmiri sve preostale obaveze, kako prema sponzorima, tako i prema agenciji.

Napomena: $160 visa fee i $220 sevis fee su troškovi koji nisu vezani za agenciju i oni se ne vraćaju kandidatima ni u kom slučaju.

Vukasin Kosic
Vukasin Kosic
2020-10-05
Od momenta odlučivanja prijave na Internship program, do sletanja na USA tlo je prošlo manje od mesec dana. Sve preporuke za rad agencije.
nikolina stolnik
nikolina stolnik
2020-09-22
Sve riječi pohvale za agenciju koja ti omogućuje da ipak ostvariš neke želje i snove koje si imala prilikom zadnje posjete SAD-u. Još više riječi zahvale Vladimiru koji je uvijek dostupan, pa makar i sada s 8h razlike:D the man s pravim savjetima, spreman pomoći u bilo kojem trenutku i smislu riječi, profesionalan i s previše iskustva. Hvala jos jednom American Dreamu i Vladimiru uz sve preporuke svih budućim korisnicima.
Jelena Radmanovic
Jelena Radmanovic
2020-08-23
Veliko hvala Vladimiru za najbolje zivotno iskustvo do sada! Sve je proslo sjajno, a program sam platila iz Amerike dok sam radila!
Marina Colakovic
Marina Colakovic
2020-08-23
Izuzetno sam zadovoljna radom agencije, personalizovanom uslugom i sjajnim Vladom Veselinovicem! Uvek je bio dostupan i rad da odgovori na sva moja pitanja. Ovaj program može biti veliki izazov za sve studente a Vlada je tu da vas podrži, usmeri i posavetuje. Sve preporuke i radujem se novoj saradnji!
Jelica Stanić
Jelica Stanić
2020-08-23
Sve pohvale za agenciju i Vladimira koji je maksimalno posvećen, odgovoran i profesionalan i uvek spreman da odgovori na sva pitanja, nedoumice, zahteve i nadje kompromis tako da ceo proces prodje bez imalo muke i sa osmehom na licu? Uz takvu ažurnost i organizaciju, malo ko može da se takmiči sa American Dream-om✈?
Milos Tadic
Milos Tadic
2020-08-22
Prijateljski i ujedno profesionalan pristup. Sve pohvale, 2021. nas čeka ☺️
Maja Mirković
Maja Mirković
2020-07-18
I would 100% recommend this agency to anyone who is uncertain on which one they would go with. Vladimir is very helpful, professional and devoted to making his clients satisfied with the service and he does all in a friendly, stress-free manner :)
Vaffanculo
Vaffanculo
2020-06-17
Najbolja agencija kod nas za W&T! Ljubazni i profesionalni. Uvek izlaze u susret na svako pitanje. Takođe jedno veliko BRAVO i za Vladimira. ?
Ljiljana Djordjevic
Ljiljana Djordjevic
2020-06-09
Sve pohvale za agenciju, takodje i za Vladu koji je na raspolaganju 24/7 ? jako je iskren, prijatan, ljubazan, posvecen i pre svega strpljiv sa pitanjima... Sve preporukee! Veliki pozdrav ?