American Dream je jedina agencija na ovim prostorima koja nudi stručne prakse iz oblasti poljoprivrede, enologije, mehanike, inžinjerstva, građevinarstva i veterine.

Agencija sarađuje sa više od 90 poslodavaca širom Amerike iz datih oblasti i u mogućnosti smo da obezbedimo baš pravu praksu za Vas!

PRAVO NA APLIKACIJU IMAJU kandidati koji su završna godina ili diplomirani studenti sa poljoprivrednog, mašinskog, tehnološkog, tehničkog ili veterinarskog fakulteta, kao i osobe koje nemaju fakultet, ali poseduju minimum 5 godina radnog iskustva u poljoprivredi, mehanici, građevini i veterini. Od momenta aplikacije pa do momenta odlaska može da prođe 1-6 meseci.

prijavite se
CENA PROGRAMA
Po potpisivanju ugovora, kandidat uplaćuje iznost od 15 000 RSD na račun agencije American Dream u ime prijave na Program. Dati iznos je nerefundabilan.

Agencija nudi opcije:

 • Full Placement Programa – gde agencija i sponzor pronalaze posao i smeštaj
  Program se može platiti na više načina, a agencija odlučuje da li je kandidat pogodan za datu vrstu otplate programa. Postoji mogućnost za otplatu do 70% programa tokom boravka u Americi, a sve vrste otplata su bez posredstva banke, ali agencija takođe nudi i mogućnost beskamatnog kredita.

CENA PROGRAMA:

 • Cene Programa variraju od odabira sponzorske agencije. Za listu cenovnika svih sponzorskih agencija pošaljite upit na office@internship-in-usa.com.
  Cene se kreću od $2950 – $3350 a svi kandidati imaju pravo da otplate do 70% cene Programa iz Amerike.

U cenu nije uračunato:

 • Zdravstveno osiguranje u iznosu $55 mesečno. Plaća se pre odlaska na viziranje za onoliko meseci na koliko idete na praksu.
 • SEVIS FEE – $220 i uplaćuje se ogranku Departmant of State pre viziranja
 • Taksa za vizranje u ambasadi – $160 i uplaćuje se američkoj ambasadi
 • Troškovi ishrane kandidata tokom programa
 • Troškovi avionske karte, transporta i smeštaja  kandidata tokom trajanja programa

U slučaju odbijene vize ili odustajanja od programa pre izdate vize, sponzori zadržavaju $500.

Napomena: $160 visa fee i $220 sevis fee su troškovi koji nisu vezani za agenciju i oni se ne vraćaju kandidatima ni u kom slučaju.

Vukasin Kosic
Vukasin Kosic
2020-10-05
Od momenta odlučivanja prijave na Internship program, do sletanja na USA tlo je prošlo manje od mesec dana. Sve preporuke za rad agencije.
nikolina stolnik
nikolina stolnik
2020-09-22
Sve riječi pohvale za agenciju koja ti omogućuje da ipak ostvariš neke želje i snove koje si imala prilikom zadnje posjete SAD-u. Još više riječi zahvale Vladimiru koji je uvijek dostupan, pa makar i sada s 8h razlike:D the man s pravim savjetima, spreman pomoći u bilo kojem trenutku i smislu riječi, profesionalan i s previše iskustva. Hvala jos jednom American Dreamu i Vladimiru uz sve preporuke svih budućim korisnicima.
Jelena Radmanovic
Jelena Radmanovic
2020-08-23
Veliko hvala Vladimiru za najbolje zivotno iskustvo do sada! Sve je proslo sjajno, a program sam platila iz Amerike dok sam radila!
Marina Colakovic
Marina Colakovic
2020-08-23
Izuzetno sam zadovoljna radom agencije, personalizovanom uslugom i sjajnim Vladom Veselinovicem! Uvek je bio dostupan i rad da odgovori na sva moja pitanja. Ovaj program može biti veliki izazov za sve studente a Vlada je tu da vas podrži, usmeri i posavetuje. Sve preporuke i radujem se novoj saradnji!
Jelica Stanić
Jelica Stanić
2020-08-23
Sve pohvale za agenciju i Vladimira koji je maksimalno posvećen, odgovoran i profesionalan i uvek spreman da odgovori na sva pitanja, nedoumice, zahteve i nadje kompromis tako da ceo proces prodje bez imalo muke i sa osmehom na licu? Uz takvu ažurnost i organizaciju, malo ko može da se takmiči sa American Dream-om✈?
Milos Tadic
Milos Tadic
2020-08-22
Prijateljski i ujedno profesionalan pristup. Sve pohvale, 2021. nas čeka ☺️
Maja Mirković
Maja Mirković
2020-07-18
I would 100% recommend this agency to anyone who is uncertain on which one they would go with. Vladimir is very helpful, professional and devoted to making his clients satisfied with the service and he does all in a friendly, stress-free manner :)
Vaffanculo
Vaffanculo
2020-06-17
Najbolja agencija kod nas za W&T! Ljubazni i profesionalni. Uvek izlaze u susret na svako pitanje. Takođe jedno veliko BRAVO i za Vladimira. ?
Ljiljana Djordjevic
Ljiljana Djordjevic
2020-06-09
Sve pohvale za agenciju, takodje i za Vladu koji je na raspolaganju 24/7 ? jako je iskren, prijatan, ljubazan, posvecen i pre svega strpljiv sa pitanjima... Sve preporukee! Veliki pozdrav ?