Work and Travel Program

American Dream sarađuje sa velikim brojem sponzorskih agencija, iz kog razloga smo u mogućnosti da ispunimo svaku želju kandidata što se tiče lokacije i poslodavca.

Sarađujemo sa više od 400 poslodavaca širom Amerike,zbog čega smo u mogućnosti da ponudimo baš pravu avanturu za Vas.

Nastojimo da svakom kandidatu prezentujemo i ponudimo program spram njegovog ili njenog karaktera i afiniteta, jer nam nije cilj niti želja da nekoga pošaljemo na program gde neće videti sebe i gde neće imati najbolje leto u životu. Jer i vi i mi želimo isto – da vam obezbedimo najbolje leto u životu!

Svaki kandidat je poseban, pa isto tako su i svaka lokacija i poslodavac. Trudimo se da povežemo kandidate, poslodavce i lokacije, tako da to bude pobednička kombinacija.

American Dream je nastao iz ljubavi prema Americi i kulturnoj razmeni i iz želje da se pomogne svim zainteresovanim studentima da vide i dožive svoj američki san.

Svi zaposleni u agenciji su višestruki učesnici Work and Travel Programa, a vlasnik je predstavnik Work and Travel alumni organizacije Srbije i stipendista SAD-a.

Jedina smo agencija na Balkanu koja nudi mogućnost otplate programa iz Amerike, i to bez posredovanja banaka i drugih institucija. Na ovaj način, pomažemo kandidatima da ostvare svoj američki san.

prijavite se
Agencija posluje samo sa proverenim i sigurnim poslodavcima
American Dream sarađuje samo sa najeminentnijim i najboljim poslodavcima među kojima su::
Obaveze prema agenciji

Koje su cene:

Agencija nudi opcije:

  • Full Placement Program – agencija i sponzor pronalaze posao i smeštaj

Po potpisivanju ugovora, kandidat uplaćuje iznos od 8.000 RSD na račun agencije American Dream na ime prijave na Program.

Program se može platiti na više načina, a način koji se pokazao najpovoljnijim, prema ranijim kandidatima, je opcija otplate programa iz Amerike. Za ovaj vid otplate nije potrebno nikakvo posredovanje banke. Na ovaj vid otplate imaju pravo svi kandidati.

Full Placement opcija:

CENA PROGRAMA:

Ponuda 1: Cena iznosi $1700 – Otplata programa pre odlaska u Ameriku. Kandidati plaćaju program u 2 rate. Prva rata od $300 se isplaćuje po potpisivanju radnog ugovora sa poslodavcem. Druga rata od $1400 se uplaćuje po dobijanju vize.

Ponuda 2: Cena iznosi $2000 – Otplata programa iz Amerike. Kandidati uplaćuje depozit od $300  po potpisivanju radnog ugovora sa poslodavcem, a isti se refundira u slučaju odobrene vize. Iznos od $2000 se isplaćuje do najkasnije 1. oktobra tekuće godine.

Napomena: Kontaktirati agenciju i raspitati se da li je ostalo slobodnih opcija da se plati čitav program iz Amerike (50 programa godišnje).

Sve uplate se vrše u domaćoj valuti, u protivvrednosti dolara na dan uplate, po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Nema nikakvih skrivenih troškova mimo svih navedenih troškova na ovoj stranici.

U cenu nije uračunato:

  • SEVIS FEE – $35 i uplaćuje se ogranku Departmant of State pre viziranja
  • Taksa za vizranje u ambasadi – $160 i uplaćuje se američkoj ambasadi
  • Troškovi smeštaja i ishrane kandidata tokom programa
  • Troškovi avionske karte, života, kao i transporta kandidata tokom trajanja programa

U slučaju odustajanja od programa ili odbijene vize, a da nije uplaćeno osiguranje, zadržava se sledeći iznos:

  • Ukoliko kandidat ne obavesti agenciju o odustajanju od programa PRE zakazanog intervjua sa poslodavcem, zadržava se prijava na program.
  • Kandidat koji ne poštuje vremenska ograničenja će se smatrati da je odustao od programa I biće mu/joj naplaćen iznos u skladu sa statusom prijave.
  • Ako kandidat prihvati posao I onda odustane, pre izdavanja DS formulara, biće mu naplaćeno $300.
  • U slučaju nedobijanja vize, zadržava se $300, kao i prijava na program.

 

AGENCIJA ZADRŽAVA $0

U slučaju da kandidat nije na prvoj godini fakulteta, redovno je polagao ispite u periodu od 12 meseci pre prijave na Program, nije obnavljao nijednu godinu na fakultetu, studirao je u kontinuitetu, nije pravio pauze između upisanih godina na fakultetu iz bilo kog razloga, odnosno nakon završetka letnjeg semestra na osnovnim studijama odmah je upisivao zimski semestar u narednoj školskoj godini osnovnih studija, odnosno odmah je upisivao master/specijalističke/doktorske studije, nije padao sa budžetskog finansiranja na samofinansiranje, ranije nije odbijen ni za jedan tip vize SAD-a, položio je najmanje četiri ili minimum 70% svih ispita iz tekuće školske godine, nije preneo nijedan ispit iz prethodnih školskih godina, ima ukupan prosek iz svih školskih godina 8,00 i više do dana podnošenja dokumenata za vizu u Američkoj ambasadi, nije prethodno upisivao drugi fakultet, odnosno nije menjao fakultete i studijske programe u okviru istog fakulteta, nije pravio pauzu između završetka srednje škole i upisivanja na fakultet, nije pravio pauze niti obnovio bilo koji razred u srednjoj školi, nema rodbine u SAD-u

 

Novac se ne vraća po dobijanju DS formulara, po dobijanju vize, po početku programa, pri gubljenju posla, i kandidat je u dužnosti da izmiri sve preostale obaveze, kako prema sponzorima, tako i prema agenciji.

Vukasin Kosic
Vukasin Kosic
2020-10-05
Od momenta odlučivanja prijave na Internship program, do sletanja na USA tlo je prošlo manje od mesec dana. Sve preporuke za rad agencije.
nikolina stolnik
nikolina stolnik
2020-09-22
Sve riječi pohvale za agenciju koja ti omogućuje da ipak ostvariš neke želje i snove koje si imala prilikom zadnje posjete SAD-u. Još više riječi zahvale Vladimiru koji je uvijek dostupan, pa makar i sada s 8h razlike:D the man s pravim savjetima, spreman pomoći u bilo kojem trenutku i smislu riječi, profesionalan i s previše iskustva. Hvala jos jednom American Dreamu i Vladimiru uz sve preporuke svih budućim korisnicima.
Jelena Radmanovic
Jelena Radmanovic
2020-08-23
Veliko hvala Vladimiru za najbolje zivotno iskustvo do sada! Sve je proslo sjajno, a program sam platila iz Amerike dok sam radila!
Marina Colakovic
Marina Colakovic
2020-08-23
Izuzetno sam zadovoljna radom agencije, personalizovanom uslugom i sjajnim Vladom Veselinovicem! Uvek je bio dostupan i rad da odgovori na sva moja pitanja. Ovaj program može biti veliki izazov za sve studente a Vlada je tu da vas podrži, usmeri i posavetuje. Sve preporuke i radujem se novoj saradnji!
Jelica Stanić
Jelica Stanić
2020-08-23
Sve pohvale za agenciju i Vladimira koji je maksimalno posvećen, odgovoran i profesionalan i uvek spreman da odgovori na sva pitanja, nedoumice, zahteve i nadje kompromis tako da ceo proces prodje bez imalo muke i sa osmehom na licu? Uz takvu ažurnost i organizaciju, malo ko može da se takmiči sa American Dream-om✈?
Milos Tadic
Milos Tadic
2020-08-22
Prijateljski i ujedno profesionalan pristup. Sve pohvale, 2021. nas čeka ☺️
Maja Mirković
Maja Mirković
2020-07-18
I would 100% recommend this agency to anyone who is uncertain on which one they would go with. Vladimir is very helpful, professional and devoted to making his clients satisfied with the service and he does all in a friendly, stress-free manner :)
Vaffanculo
Vaffanculo
2020-06-17
Najbolja agencija kod nas za W&T! Ljubazni i profesionalni. Uvek izlaze u susret na svako pitanje. Takođe jedno veliko BRAVO i za Vladimira. ?
Ljiljana Djordjevic
Ljiljana Djordjevic
2020-06-09
Sve pohvale za agenciju, takodje i za Vladu koji je na raspolaganju 24/7 ? jako je iskren, prijatan, ljubazan, posvecen i pre svega strpljiv sa pitanjima... Sve preporukee! Veliki pozdrav ?