Plaćanje Programa Iz Amerike

Mi u agenciji American Dream znamo kako je to kada si mlad, pun želja i ambicija.

Svi zaposleni u American Dream agenciji su bili višestruki učesnici mnogih programa kulturne razmene, pa čak su neki bili i po 4 ili 5 puta na Work and Travel programu, a neki uskoro idu i na program stručne prakse.

Znamo da je itekako teško skupiti novac za odlazak na program, čak u mnogim slučejevima mnogima zafali novca pa moraju roditelji da podižu kredite da omoguće detetu putovanje.

Mi u American Dream agenciji smo rešili taj problem za Vas.

Svi naši programi imaju mogućnost plaćanja na više rate, čak kandidati mogu da otplate 50%, 70%, pa čak i 100% programa iz Amerike!

Bez Kamate!

Bez Kredita!

Bez Skrivenih Troškova!

Mi smo bili na vašem mestu, i znamo koliki problem mogu biti inicijalni troškovi, ali zato smo tu da Vam pomognemo.

Agencija nudi ovu opciju svim kandidatima, i kod nas nema uslova da neko nije u mogućnosti, a neko da jeste. Svi ljudi imaju pravo na ovaj vid otplate, jer svako ima pravo da se usavršava, da putuje i da vidi i upozna drugu kulturu.

Agencija u saradnji sa mnogim sponzorima i poslodavcima u većini slučajeva obezbeđuje i opciju izuzetno pristupačnog smeštaja, a u velikom broju slučajeva je besplatan ili izuzetno pristupačan. Zbog velikih izdataka za program, u saradnji sa poslodavcima i sponzorima smo omogućili da u većini slučajeva nema depozita za smeštaj, što takođe olakšava mnogima finansiski teret.

Tu smo uvek da pomognemo, i sa nama se uvek otvoreno pričati, jer isto kao i Vi, i mi smo imali želju da idemo, da naučimo, da upoznamo i vidimo.

Vidimo se u Americi drugari!