Svi znamo da se na našim prostorima do posla nakon fakulteta teško dolazi, ali zato su prakse uvek dobrodošle.

Mnogi mladi su svesni da nakon završenog fakulteta nemaju potrebno praktično znanje za rad, a kako bi ga stekli, odlučuju se na prakse ili volontiranje.

Pošto je san većini da provedu deo života u Americi i žive američki san, ipak se odlučuju da odrade praksu u Americi. Pored toga, imaće i priliku da rade u najuspešnijim kompanijama širom Amerike, steknu znanje velikih profesionalaca, upoznaju kolege iz čitavog sveta, prošire bazu kontakata, nauče ključne tačke i osobine dobrog menadžera, izađu iz zone komfora, zarade i putuju.

Ovo sve zvuči sjajno, a godišnje pomognemo stotinama mladih stručnjaka da se profesionalnom razviju i postanu buduće vođe u svom poslu.

Ovo su samo neki od naših studenata:
  • Ivan Krdžić

Ivan je mladi veterinar koji trenutno obavlja svoju stručnu praksu na farmi Livingston Enterprises u Fairbury, Nebraska.

Ivan se nalazi u jednoj od najsavremenijih farma za uzgoj svinja u SAD.

Stručna praksa veterina

  • Kristina Đukičin

Kristina je nakon završenih studija fitomedicine na Poljoprivrednom Fakultetu u Novom Sadu odličila da se prijavi na Internship program iz oblasti Hotrikulture i Fitomedicine.

Kristina se trenutno nalazi na Long Island, New York gde obavlja stručnu praksu u Kurt Weiss Greenhouse, jednom od mnogobrojnih rasadnika i staklenika ukrasnog cveća koje nudimo.

Stručna praksa Hortikultura i Fitomedicina

  • Anita Kareska i Monika Ilievska

Anita i Monika su nakon svog diplomiranja u Skopju, na fakultetu za odlučile za jednogodišnju stručnu praksu u Americi. Pošto su studirale Turizam i Hotelijerstvo, odlučile su da se prijave za Front Office poziciju u B Hotel and Ocean Resort u Fort Lauderdale, Florida

Stručna praksa Front Office

  • Aleksandar Vulić

Aleksandar je mladi ugostitelj iz Novog Sada, a kada je saznao za Training Program koji nudi agencija, ubrzo se i prijavio.

Aleksandar je radio u mnogim ugostiteljskim objektima i hotelima, a odlučio je da stekne i internacionalno radno iskustvo, i to baš iz Amerike.

Aleksandar je proveo godinu dana u Hyatt Regency u Savannah, Georgia, gde je radio kao Bartender i kasnije kao Beverage Manager.

Stručna praksa

Ako želiš i ti da se poboljšaš svoje znanje, upoznaš nove ljude i vidiš kako se posluje u SAD… ovo je pravi program za tebe!

Više o programu možete pročitati OVDE

Stay tuned for the next American Dream blog!